37 beoordelingen. 84% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
13-2-2024 23:07:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Prijs/kwaliteit
7
Ik ben netjes geholpen. De eigenaar was erg vriendelijk. Er werd goed meegedacht.
6-2-2024 23:36:41
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Bmw gekocht . Konden gelijk vier nieuwe banden onder wegestuurd met glade en een lekkende band Nu zuiger een gat in door kapotte verstuiver . Dit moesten ze ook al geweten hebben
30-12-2023 17:24:47
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Gigantische oplichters verkopen je een auto die niet deugd onderkant gewoon verrot als je het er met hun overhebt zijn ze niet thuis.
3-12-2023 14:08:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi en goed otootje kunnen kopen daar! Volvo C30 1.8F Er was zeker wel wat met de auto maar daar waren de (bere gezellige)mannen gewoon heel eerlijk over en daar was de prijs ook naar. Ik ben er tijdens de aankoop en het ophalen van de auto de hele middag blijven hangen en ... wat heb ik gelachen! Op een goed moment zat de keet vol en de ramen stonden bol van het lachen van iedereen om iedereen ... echt heel erg leuk! Om niet te zeggen bijzonder. Het is in de prijsklasse waarin zij auto's verkopen erg snelle handel, daarom is het voor hun lastig precies en exact te weten wat er met een auto is wanneer zij hem snel moeten aankopen. En als een nieuwe koper er meteen bovenop duikt een dag erna ... zonder kennis van zaken ..tsja ... Maar de heren zijn om de dooie dood niet dom en hebben echt wel verstand van zowel auto's als motoren! Maar zoals gezegd ze zijn er wel eerlijk over! ... En dat moet je ergens anders nog maar afwachten ;-) Als je je aankoop goed voorbereidt kun je daar op al je vragen eerlijk antwoord verwachten en voor een mooie prijs een auto kopen waarmee je verder kunt....! Ga. ik zeker nog een keer doen als het zo uitkomt.
13-11-2023 16:44:15
Service
1
Deskundigheid
5
Helaas geen goeie ervaring Die 10 en die je ziet zijn als het allemaal goed gaat Als het niet goed gaat zijn ze niet thuis
21-10-2023 15:07:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn ervaring is zeer goed leuke mensen ze staan voor je klaar
15-8-2023 03:02:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede ervaring met dit bedrijf veel Autos op voorraad alle prijsklassen vriendelijk denken mee proefrit geen enkel probleem auto gekocht rijd geweldig voor niet te veel geld
11-8-2023 11:34:46
Service
1
Deskundigheid
2
Prijs/kwaliteit
5
Auto gekocht. 2 mankementen. Gemaild hier over maar na een week nog geen reactie. Los t zelf wel op .
27-7-2023 20:42:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ondanks de drukte super netjes geholpen, er werd mee gedacht en goed geadviseerd. Leuke auto voor een nette prijs
16-4-2023 20:45:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een volvo diesel gekocht,echt super blij mee????
11-4-2023 20:37:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een vriendelijke ,behulpzame mensen goede service . Wij bevelen die bedrijf aan voor een goede betaalbare auto .
30-3-2023 11:11:49
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Oplichters,brutaal .Auto gekocht en na amper 400 km versnellingbak kapot,zegt de verkoper doodleuk geen garantie Span maar een zaak aan,heeft die geluk want ben daar helaas niet voor verzekerd, Nu wel maar ga er toch Nooit meer heen ,mooie praatjes maar verkopen alleen maar wrakken Ja zegt die je kan bij mij een andere kopen tegen "inkoopsprijs" Nou koop helemaal geen auto meer bij die oplichters
22-3-2023 20:25:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Leuke auto kunnen kopen hier. Mijn oude auto heb ik in kunnen ruilen. Goed geholpen door de mannen van Honing, ze nemen de tijd voor je en je hebt alle tijd om je auto te bekijken en een proefritje maken is zo geregeld.
6-3-2023 14:49:53
Service
7
Deskundigheid
4
Prijs/kwaliteit
5
Dacht dat het eerlijke mensen waren maar de apk hebben ze niet eerlijk gedaan.nu zit ik met de schade en kosten daar van schandaalig dat dat kan apk worden tegenwoordig niet meer eerlijk gedaan ma ja daar ga je dan wel van uit vooral om dat ze overal bij aangesloten zijn dus toch niet .nu reed ik in een auto die gevaarlijk is hij staat nu bij de garage om dat de man niet wil dat ik er nu mee rei om dat dat te gevaarlijk is nauw mooi is dat he me dochter heeft er mee gereden me kleinkind er zou maar wat gebeuren dat hebben jullie op je geweten gewoon schandalig dat dat maar gewoon kan ik ben aan het kijken of ik daar iets aan kan doen ergens aangeven want dit ook ik dus niet
20-2-2023 09:27:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Goed behandeld..ruimte om te kijken..goeie koffie
8-1-2023 20:47:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zaterdag 07 januari zijn mijn zoon en ik naar Amersfoort gereden om een ??Volvo V50 in zijn oude auto te bekijken (45 minuten rijden). We hadden een afspraak gemaakt en werden hartelijk ontvangen met een kop koffie en de sleutels van de Volvo, we kregen te horen dat we er een ritje mee konden maken en hem geheel zonder enige druk volledig konden inspecteren Kentekens inruilen en koud starten, heel goed. Alles was in goede staat en er werd een eerlijke deal gemaakt voor de inruilauto. Al het papierwerk werd ter plekke afgerond en we reden met de auto naar huis, mijn zoon is buitengewoon blij en de koning van de weg met zijn nieuwe wagen. Ik zou Autohandel Honing zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eerlijke no bullshit auto. Bedankt heren.
28-10-2022 19:32:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Afspraak gemaakt betreft bezichtiging auto. Prima ontvangen en erg flexibel in de openingstijden. 2x een proefrit mogen maken. Alles prima in orde!
13-9-2022 19:09:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon top! Gevraagd of de auto nog aanwezig was, en dr was al snel een afspraak gemaakt. Vanaf aankomst tot vertrek van aankoop auto geweldig geholpen! Zeer goed advies gehad en uitstekend geholpen! Heel wat auto’s gekocht, maar deze service staat zeker in de top1. Als ik weer een auto nodig heb, is dit de eerste garage waar ik weer heen zal gaan!
13-9-2022 14:47:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Leuke Astra gezien, heen gereden om hem in te ruilen op mijn oude swiftje. Ik ging heen met een bepaald bedrag in mijn hoofd maar door een miscommunicatie op Marktplaats is het flink wat duurder geworden dan ik had gehoopt. Uiteindelijk wel een mooie deal kunnen maken door de eerlijkheid en vriendelijkheid van deze jongens. Verder hebben ze een leuk aanbod aan auto’s, nieuwere en oudere. Ik zou hier terug komen.
6-8-2022 10:17:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Nadat mijn Volvo V70 uiteindelijk min of meer de 'geest' had gegeven ben ik uitstekend geslaagd met een Hyundai Tucson met 134000 op de teller, nadat ik hem zeer uitgebreid mocht bekijken, testen ed. Uitstekend geholpen. Ondanks dat de auto tussen veel occasions stond dezelfde dag nog een proefrit kunnen maken. Op één dag is alles geregeld! Vrijwaring, overschrijven, Verzekering.......Ging tevreden weer huiswaarts met m'n 'nieuwe' auto!
24-7-2022 10:10:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Gister onze auto opgehaald bij dit autobedrijf. Vriendelijke mensen niet opdringerig klant vriendelijke en meedenkend. Zijn eerst woensdag wezen kijken voor een auto proefrit gemaakt we besloten de auto te kopen en dit werd correct afgehandeld. Zaterdag de auto opgehaald en werden vriendelijk ontvangen en zijn met veel plezier in onze aangekochte auto naar huis gereden. Zoek je een oudere auto voor een leuke prijs zou ik deze verkoper zeker aanraden!
16-6-2022 14:07:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Krijgt van mij een dikke 10
24-5-2022 14:23:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantvriendelijk en gezellig!
9-3-2022 01:47:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantvriendelijk, gastvrij en openheid van zaken
18-12-2021 15:21:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeker een aanrader, je krijgt waar voor je geld!
1-12-2021 16:22:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Lekker makkelijk, geen poeha, eerlijk en prettige communicatie en goede service. Leuk en goed aanbod van auto’s. Well done!!
24-11-2021 23:32:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enorm snelle en zeer vriendelijke service! We hebben een hele goede eerste auto gekocht voor mijn zoon, Elders na laten kijjken na de koop, hij is fantastisch! Alles oké en veilig, iedereen blij! En het ontvangst, vriendelijk en goede koffie! Wij komen zeker terug!
24-11-2021 23:31:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen, ook in het weekend. Eerlijke handel
23-9-2021 00:23:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel klantvriendelijk een leuke BMW 5 serie gekocht voor een super prijs. Gratis apk erbij ik kom hier snel weer terug !! Groetjes
22-9-2021 23:52:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goeie service, snel en aandacht voor de klant?
22-9-2021 22:55:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk.
22-9-2021 22:48:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Topbedrijf!!! Zeker een aanrader goede prijs goede auto en topservice
22-9-2021 22:47:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede bedrijf zeker een aanrader
22-9-2021 22:42:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super eigenaar! Heeft me uitstekend geholpen. Al een paar maanden rij ik in me nieuwe auto, doet het nog steeds super goed!
22-9-2021 22:40:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Oprecht eerlijke mensen
16-9-2021 17:48:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super leuk en goed bedrijf, leuke jongens die zich aan het woord houden en niet moeilijk doen. Daar kunnen die dealers nog veel van leren met die mooie praatjes.
15-9-2021 21:43:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel tevreden! Heb er een Nissan Note gekocht en alles naar behoren afgehandeld. Ook een top service. Goed gedaan mannen!